avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rectificare denumire stradă
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rectificare denumire stradă

Întâmpinăm probleme în procesul de constituire al asociației de proprietari, deoarece în toate documentele transmise instituțiilor numele străzii nu corespunde cu cel din nomenclatorul stradal ( e completat eronat " dealul " denumirea corectă fiind " dealu " ) .Ne am adresat primăriei de sector fără succes , iar judecătoria a respins dosarul . Întrebarea este : de unde trebuie început , cui trebuie să ne adresăm pentru a rezolva problema .De menționat că si în contractele de vânzare cumpărare apare denumirea eronată, iar vânzătorul ne a răspuns că așa a primit la rândul lor documentele
Care ar fi implicațiile negative in rândul proprietarilor cunoscând că in cărțile de identitate denumirea străzii este cea corectă.

Alte discuții în legătură

Vânzare locuință, strada unde este amplasată locuința și-a ... logicus logicus Vânzare locuință, strada unde este amplasată locuința și-a schimbat denumirea de-a lungul vremii, notarul cere o hârtie de la primărie (nu se știe de ... (vezi toată discuția)
Modificare adresa ci nou lcnfrnz lcnfrnz Buna ziua, pentru ca mi-a expirat CI-ul, am depus toate actele necesare la sectia de care apartin iar CI-ul nou eliberat are adresa (din CI-ul vechi, ... (vezi toată discuția)
Denumire strada schimbata breja breja Pentru intabulare am nevoie o dovada ca denumirea strazii s-a modificat .In contractul de construire este o denumire cu nr diferit fata de adresa actuala. Nu ... (vezi toată discuția)