avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pentru un concediu medical de 5 zile cu cod 006 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pentru un concediu medical de 5 zile cu cod 006 (urgenta ...

Buna ziua,
Pt un concediu medical de 5 zile cu cod 006 (urgenta medico chirurgicala) se aplica procentul de 55% in conformitate cu noua ordonanță aplicata de la 1 august 2025 sau ramane plata cu 100%?
Daca la firma respectiva se lucreaza inclusiv in weekend si angajatul era la serviciu pe weekend poate cere medical si pt perioada weekend sau se aplica doar pt zilele de luni pana vineri?

Alte discuții în legătură

Avand in vedere modificarile legislative prin ordinul ... Oanamilitaru Oanamilitaru Buna ziua, avand in vedere modificarile legislative prin Ordinul pentru completarea Normelor de aplicare a prevederilor OUG 158/2005 privind concediile si ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatie concediu medical alexandra-alteea alexandra-alteea Buna ziua Anul acesta am suferit un accident ce a fost incadrat accident de munca. Dat fiind faptul ca in urma acestuia am suferit o interventie chirurgicala ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu pentru concediu medical Linda Linda Am si eu o intrebare referitoare la plata concediului medical. Sunt in medical pentru doua saptamani, din cauza unei traheo-bronsite cu complicatii. Pe prima ... (vezi toată discuția)