Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Baiatul meu este plecat in Olanda de 8 ani. Munceste, ...

Buna ziua. Baiatul meu este plecat in Olanda de 8 ani. Munceste, are casa cu chirie si are rezidenta permanenta. El este casatorit de 4 ani, sotia fiind filipineza Si ea munceste si are rezidenta permanenta. Au un baietel de aproape 4 ani care, deocamdata are doar certificat de nastere olandez si pasaport filipinez. El merge la gradinita si apoi va merge la scoala in Olanda.
Ei la anul vor sa vina in Romania pentru 2 saptamani sau maxim 1 luna. Cum pot intra si iesi din tara, fara sa fie opriti la vama.? Le trebuie viza de sedere in Romania? Ce acte au nevoie?

Alte discuții în legătură

Viza in romania pentru un cetatean filipinez BogdanMMM BogdanMMM Salut , am o situatie putin complicata , vreau sa ma casatoresc cu o filipineza si nu stiu cum sa procedez , eu lucrez in Danemarca dupa casatorie nu ... (vezi toată discuția)
Cum procedez ca sa pot calatori cu sotia filipineza in anglia? mariio86 mariio86 Sunt casatorit de aproape 5 ani cu o filipineza ,casatoria a avut loc in Cipru la biserica, ii trebuie viza? ce acte trebuie sa ii fac? (vezi toată discuția)
Strain cu permis de sedere ue intrare in romania AlexLFC AlexLFC Buna ziua, Numele meu este Alexandru Costea, sunt in Olanda la studii. Vara aceasta trei colegi de la scoala ar dori sa vina in Romania cu mine. O prietena ... (vezi toată discuția)