avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Tatal meu, care a decedat (eu fiind ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Tatal meu, care a decedat (eu fiind mostenitoarea), ...

Buna ziua. Tatal meu, care a decedat (eu fiind mostenitoarea), a facut un credit pentru un frigider (doar un exemplu), el stand in chirie cu concubina. Dupa decesul lui, nu se stie ce s-a intamplat cu acel frigider, deci eu nu am obtinut niciun bun fizic, doar datoria de pe urma lui. Se considera un activ ascuns de catre succesori si se plateste suma intreaga, peste valoarea lui? Ori se considera o mostenire pasiva, adica doar datoria, si in felul asta nu se mai plateste nimic?

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu plata creditului in caz de deces? Pavellucian Pavellucian Buna ziua! As dori sa stiu ce se intampla cu plata creditului in caz de deces al debitorului(pers. fizica)? Restituirea acestuia revine familiei sau ce se ... (vezi toată discuția)
Asigurarea unui credit de nevoi personale fara ipoteca cristinamatyas cristinamatyas Buna ziua! Situatia mea sta in felul urmator: tatal meu care a contractat un credit bancar fara ipoteca dar la care exista o asigurare de credit,a decedat de ... (vezi toată discuția)
Titularul unui credit a decedat, transfer al obligatiilor de plata catre familie ionut2601 ionut2601 buna ziua, Credit facut la credit europe bank in 10-12-2007,suma 8,497.50,perioada de rambursare 120 luni.Clientul a decedat la 01.07.2015.Dupa achitarea ... (vezi toată discuția)