Am fost dat în judecată de Kruk pe baza unui fals, adică doi salariați Orange au folosit copie a CI meu și eliberând câteva contracte in jud. Bistrița Năsăud, in valoare de cca 900 Ron,au semnat și numele meu in fals. Faptă comisă in 2020,eu chemat în judecată în 2024 .Am plătit bilet avion și avocat pentru civil și penal.Am câștigat în noiembrie 2024 civilul,iar avocata mi-a spus că despăgubirile ( bilet avion și cheltuieli judecată) le primesc la terminarea penalului.!!! Pe judecătoare nu am cum s-o întreb de ce nu am primit despăgubiri cerute de avocată in Întâmpinarea făcută.Contractul cred că este la dosar dar nu știu,cum nu știu dacă și chitanța de plată avocat,bilet avion , există? Cum pot afla cine-i de vină?
Vă mulțumesc
O sa vedeți hotărârea și probabil o sa fie motivata și admiterea în parte a cheltuielilor de judecata.In funcție de motivare poate o sa fie cazul de o completare a dispozitivului ,poate o sa ie cazul ss formulați calea de atac legala etc.
Există două posibilități, ori au fost respinse cheltuielile de avocat de către instanță, ori nu au fost depuse dovezile de plată la dosar. Când vi se va comunica hotărârea o să vă lămuriți.