avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... De ce nu primesc sumele cheltuite cu avocat și ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

De ce nu primesc sumele cheltuite cu avocat și deplasare dacă am câștigat procesul?

Am fost dat în judecată de Kruk pe baza unui fals, adică doi salariați Orange au folosit copie a CI meu și eliberând câteva contracte in jud. Bistrița Năsăud, in valoare de cca 900 Ron,au semnat și numele meu in fals. Faptă comisă in 2020,eu chemat în judecată în 2024 .Am plătit bilet avion și avocat pentru civil și penal.Am câștigat în noiembrie 2024 civilul,iar avocata mi-a spus că despăgubirile ( bilet avion și cheltuieli judecată) le primesc la terminarea penalului.!!! Pe judecătoare nu am cum s-o întreb de ce nu am primit despăgubiri cerute de avocată in Întâmpinarea făcută.Contractul cred că este la dosar dar nu știu,cum nu știu dacă și chitanța de plată avocat,bilet avion , există? Cum pot afla cine-i de vină?
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:51, 17 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sa vedeți hotărârea și probabil o sa fie motivata și admiterea în parte a cheltuielilor de judecata.In funcție de motivare poate o sa fie cazul de o completare a dispozitivului ,poate o sa ie cazul ss formulați calea de atac legala etc.
acest răspuns util
Vorbiți cu avocatul.
Este ceva concret și nu generic.
Puteti vedea și hotărârea motivată.

Se pot face cereri prin avocat dar trebuie știut ce este de făcut după ce se analizează cazul în concret.

București 2025
acest răspuns util
Există două posibilități, ori au fost respinse cheltuielile de avocat de către instanță, ori nu au fost depuse dovezile de plată la dosar. Când vi se va comunica hotărârea o să vă lămuriți.
Ultima modificare: Luni, 17 Noiembrie 2025
Adrian ALBU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata respinse ca neintemeiate! Karapok Karapok Pe scurt, am facut o actiune civila contra unui restantier din blocul nostru care refuza sa plateasca intretinerea, actiunea a fost admisa, dar in hotarare ni ... (vezi toată discuția)
Bună ziua in 2018 am refuzat să mai plătesc abonamentul la ... Lica L Lica L Bună ziua In 2018 am refuzat să mai plătesc abonamentul la Orange deoarece mi-a venit factura prea mare I-am sunat și i-am întrebat care este motivul ... (vezi toată discuția)