Buna ziua
Urma sa plec din tara.
Dupa controlul de securitate am vazut un ceas uitat de cineva in tavita pentru depozitare.
Am facut atenta o doamna care era langa tava de depozitare crezand ca este al ei.
Mia spus ca nu era al ei.
Am luat ceasul din tava (eram cu un coleg) si am asteptat acolo cateva minute crezand ca persoana ca a uitat ceasul se va intoarce.
Ca sa nu pierd avionul am mers catre poarta de imbarcare cu intentia sa predau ceasul doamnelor de acolo care ar fi anuntat acest fapt.
pana sa predau ceasul , politia ma vazut pe camere a venit iar eu avand ceasul in mana(la vedere) lam inmanat politistului spunand ca urma sal predau.
Mi s-a facut dosar penal pentur furt.
Nu am avut aceasta intentie mai ales ca eram cu un coleg si pe camere banuiesc ca se vede ca am anuntat doamna din fata mea si ulterior am asteptat acolo in speranta ca se intoarce persoana care a uitat ceasul.
Bunul a ajuns imediat la proprietar.
Eram cu ceasul in mana dorind sa il predau insa nu am apucat.
Este infractiune ce am facut ??
Este posibil ca cei de la aeroport sa fi intocmit acte care sa incadreze fapta ca si tentativa de furt, in cel mai rau caz. Insa va puteti apara eficient, daca cele expuse aici sunt reale.
Multumesc pentru raspuns
Nu am de ce sa mint. Nu inteleg de ce sunt acuzat de furt daca am gasit acel obiect.
Mai ales ca mai eram cu o persoana careia i-am spus sa asteptam si ulterior ca merg sa predau la poarta de imbarcare.
Pentru mine e de neinteles cum, daca ati dorit sa predati ceasul, nu l-ati predat lucratorilor de la controlul de securitate. Asta ar fi fost cea mai simpla, comoda si sigura solutie daca ati fi vrut sa ajutati. Sunt zeci de lucratori acolo, la maxim 2-3 metri distanta.