avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Esalonare plata factura Electrica ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Esalonare plata factura Electrica 01.02.2024-30.09.2025 persoana juridica

Buna ziua, vin aici cu o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva, pentru ca am primit o factura de la Electrica de valoare foarte mare pentru perioada 01.02.2024-30.09.2025, as avea nevoie de legea care imi da dreptul sa solicit esalonare la plata a facturii pe perioada in care nu s-au emis facturi, desi pe factura primita exista la detalii citiri textul "index stabilit prin citire distribuitor", lunar.
Va multumesc frumos.
Ultima modificare: Luni, 17 Noiembrie 2025
anghelnina, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea speta. in ... alexandra kardos alexandra kardos Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea speta. In aceasta luna am primit o factura de regularizare pentru energia electrica cu un consum de 622 ... (vezi toată discuția)
Acuzat de consum fraudulos de catre eon energie raduleo_72 raduleo_72 PE SCURT: In 08.2012 am incheiat contract cu eon dupa ce am cumparat un chiosc stradal.In acel moment mi s-a cerut indexul si atat(nu a venit nici un ... (vezi toată discuția)
Gluma enel zenovius zenovius Gluma ENEL Buna ziua, Situatia mea este simpla pentru mine, complicata rau, se pare, pentru Enel. Pe scurt: Am o locuinta la tara unde ajung relativ rar, ... (vezi toată discuția)