avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Caz: In ce conditii si timpi se ajunge la executarea ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Caz: In ce conditii si timpi se ajunge la executarea silita a bunurilor?!

Caz: Cineva are rate lunare la banci si IFN-uri de 9500 lei in conditiile in care are salariu lunar de 14000. Daca nu mai plateste niciun leu in urmatoarele 2 luni probabil va aparea o proprire de maxim 50% din salariu cat este legal: vine o suma de 7000 lei lunar. Ce se intampla cu diferenta de 2500 lei lunar de unde este acoperita plus cele 2 luni in care nu a fost platit nimic?! In ce conditii ii sunt executate bunurile: 1 apartament, 1 garsoniera si 1 masina? Bunurile nu sunt implicate in credite, creditele fiind de nevoi personale. Toate bunurile sunt si ale sotiei care NU este coplatitor la creditele de nevoi personale. Multumesc

Alte discuții în legătură

Coplatitor (fara stiinta) la al doilea credit desi suma ratelor este dubla fata de venitul meu ContSters385471 ContSters385471 Buna ziua, Am un credit in derulare la [b]banca A in valoare de 730 lei[/b] (acesta fiind gradul maxim de indatorare conform salariului meu). Mai am 2 ani ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu papickads papickads Poate cere (au acest drept?) [editat] IFN oprire pe salariu? Am luat un credit din magazinele [editat] in decembrie 2007 , am platit ratele timp de 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata rata credit Morticia Adams Morticia Adams Buna ziua ! Va solicit o opinie in legatura cu urmatoarea situatie in care ma aflu. Am contractat un credit de nevoi personale in valoare de aprox ... (vezi toată discuția)