avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Colaborare cu doua firme de brokeraj asigurari
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Colaborare cu doua firme de brokeraj asigurari

Buna ziua, detin un PFA cu doua coduri CAEN unul pentru intermediar asigurari, unul pentru credite. Pot avea contract de colaborare cu doua firme de brokeraj asigurari, pe una activand doar pe partea de asigurari, iar cu cealalta colaborand doar pe credite?

Alte discuții în legătură

Adaugare coduri caen refuzat de onrc dyna_dyanna dyna_dyanna Buna ziua M-am intalnit cu o situatie care imi da de gandit.Va rog sa ma lamuriti. Am fost la Registrul Comertului; unde am solicitat sa imi adauge noi ... (vezi toată discuția)
Tip de firma pentru activitatea de brokeraj in asigurari mknashu mknashu Ma ocup de brokeraj in asigurari ca si PFI deocamdata, dar as dori sa-mi deschid o firma. Nelamurirea mea este , ce fel de firma : PFA , I.I. sau SRL. Eu as ... (vezi toată discuția)
Firma cod caen 6622 asistent in brokeraj alinys alinys Buna ziua! Detin o firma cu alte coduri caen infara de 6622 pe care as vrea sa l introduc.Doresc sa devin asistent in brokeraj cu cod caen 6622(asa mi a zis ... (vezi toată discuția)