avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Casco, service, deviz reparații ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Casco, service, deviz reparații

Casco , service, deviz reparații
Masina mea e la service - reparatii platite direct la service de catre asigurator Casco. Pot sa aflu suma platita de asigurator? Ma ajuta sa stiu suma? Presupunand ca vreau sa vand masina la un moment dat? Service ul e obligat sa mi dea deviz reparatii? Primesc garantie la reparatii/ piese inlocuite?
Unde pot sa ma plang in cazul in care reparatiile dureaza prea mult?

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 21 Noiembrie 2025
olij, utilizator
Cel mai recent răspuns: olij , utilizator 21:16, 21 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa semnați o cere de despăgubire, că service să primească banii. Pe cere se trece și suma de despăgubire.
Puteți solicita un deviz de reparator, și primiți și certificat de garanție.
Multumesc! Nu cred ca am semnat cererea de despagubire (stiu ca suna ca naiba). Dupa accident am dus masina direct la Reprezentanta si ei au tinut legatura cu Asiguratorul; la acel moment am semnat niste hartii - dar nu cred ca se stia suma necesara despagubirii la acel moment. Acum sunt ingrijorata ca Service ul pare sa nu aiba o data de finalizare reparatii - desi masina a intrat efectiv in reparatii acum patru saptamani.
Ultima modificare: Vineri, 21 Noiembrie 2025
olij, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparaþie auto în garanþie pe casco cu regres rca cosminph cosminph Bună ziua. În urmă cu o săptămână am fost implicat într-un accident rutier în care mi-am avariat auto din vina altui conducător. Întrucât deţin ... (vezi toată discuția)
Deviz dauna asigurator tgmm11 tgmm11 As vrea sa stiu, va rog, daca pot avea acces la devizul dupa care asiguratorul a evaluat cuantumul pagubei.Mi s.a pus la dispozitie doar nota de constatare. (vezi toată discuția)
Somatie de plata service auto lucian2011 lucian2011 Buna ziua,in data de 28.06.2011 unul din autovehiculele societatii a fost implicat intr-un accident auto.Am mers la firma de asigurari,am deschis dosarul de ... (vezi toată discuția)