Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua.am o problema vis a vis de un BO pe care l-am avalizat ...

Buna ziua.am o problema vis a vis de un BO pe care l-am avalizat în favoarea unei societăți de leasing care a fost emis în anul 2020 ianuarie și completat în anul 2025 martie când a fost și trimis spre decontare..Firma fiind în Insolventa nu s-a putut deconta acest BO..
Acum firma de leasing a obținut executarea silita a avalistului..Am șanse în instanta sa contest executarea silita având în vedere ca BO a fost completat intr-o perioada mai mare de 3 ani?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Executare silita avalist b.o. emis de societate intrata in insolventa gabrieladina gabrieladina Buna ziua, Un debitor al societatii noastre mi-a emis un bo, avalizat in nume personal de administratorul societatii, ulterior societatea a intrat in ... (vezi toată discuția)
Executare silita -bo avalizat mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie: am luat o masina in leasing in ianuarie 2012. Datorita dificultatilor financiare, am predat-o in septembrie ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare-partajul bunurilor comune ginacoseru ginacoseru am un bilet la ordin avalizat de catre administratorul soc x.acesta se afla in procedura falimentului. biletul a fost primit garantie si completat in luna ... (vezi toată discuția)