Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daune aer conditionat vecin

Buna ziua,am un vecin la etajul superior care foloseste aerul conditionat iarna si doar pe timp de noapte,datorita acestui fapt,se infiltreaza apa de la ac,pe perete la mine,pe timpul zilei se usuca,apoi noaptea cand il foloseste se infiltreaza din nou apa producand daune materiale.
Am vorbit amiabil,si nu am rezolvat nimic,acesta nu reconoaste ca foloseste aerul conditionat.
Cum pot dovedi ca pagubele sunt provocate de la respectivu vecin,daca nu este prins in fapt,acesta folosind doar in timpul noptii aeroterma,si daca fac sesizare la asociatie ,acestia cand vin pentru constatare banuiesc ca trebuie sa dovedesc acest fapt.
Ultima modificare: Luni, 24 Noiembrie 2025
Bia922, utilizator

Alte discuții în legătură

Aer conditionat BatrinarRemus BatrinarRemus Ce se poate face in cazul in care un vecin de la un etaj superior are montata (de catre fostul proprietar de apartament) o instaaltie de aer conditionat iar ... (vezi toată discuția)
Salut. am nevoie de putin ajutor, un sfat. vecinii mei de la ... Ioan_Chris Ioan_Chris Salut. Am nevoie de putin ajutor, un sfat. Vecinii mei de la bloc, de la etajele superioare, au probleme cu scurgerea apei de la AC. Evacuarea apei nu se face ... (vezi toată discuția)