Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Am primit ordonanta de clasare pentru conducere fara ...

Buna ziua,

Am primit ordonanta de clasare pentru conducere fara permis, am condus cu 5 ore dupa ce imi expirase dovada de 15 zile, fapta initiala fiind trecerea pe rosu la semafor, 30 zile suspendare.
Dupa 1 an si 9 luni aproximativ am primit ordonanta de clasare, iar cand am fost la brigada rutiera mi s-a comunicat sa vin in 10 zile sa discut cu comandantul, iar acestia mi-au oprit ordonanta de clasare.

Imi puteti spune va rog, este o procedura interna? Din ce motiv nu mi-a fost restituit pe loc permisul de conducere? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Permis suspendat 90 de zile silviatraistaru silviatraistaru Buna ziua, In data de 30 iulie 2014, am avut un accident soldat cu vatamare de persoana.In luna ianuarie 2015 am primit prin posta de la Parchetul de pe langa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. mi-a fost suspendat permisul de conducere pt 30 zile, ... Mitaflorin Mitaflorin Buna ziua. Mi-a fost suspendat permisul de conducere pt 30 zile, pentru ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului, am primit dovada de 15 zile care a ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat - durata urmaririi penale puiutz90 puiutz90 buna seara. ma numesc Borics Ferenc , si as avea si eu doua intrebari... in data de 12.02.2013 am fost prins traversand la nivel cu o cale ferata pe rosu. ... (vezi toată discuția)