Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog sa-mi spuneti daca un salariat nu a efectuat ...

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca un salariat nu a efectuat concediul de odihna o perioada de 3 (trei) ani , compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii CIM sau acest drept s-a prescris nu mai are dreptul la bani. Este vorba de cineva care nu doreste efectauarea CO.Ex . daca inceteaza CIM la 01.12.2025 din ce an putem sa-i platim CO neefectuat. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:46, 26 Noiembrie 2025
Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii CIM ...daca inceteaza c.i.m. la 01.12.2025, i se vor compensa in bani toate zilele de CO neefectuate.
pe cati ani din urma se compenseaza concediu de odihna in bani la incetare CIM. 5 ani -7 ani ? Multumesc
Pentru toata perioada in care nu a fost efectuat CO.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Noiembrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co neefectuat vs. compensare in bani Monica H. Monica H. Situatia mea este asa: incepand cu 1 iulie voi intra in concediu pt crestere copil. Din anumite motive, nu am putut efectua CO aferent anului 2011 (am ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu odihna olguta79 olguta79 O firma este obligata sa acorde concediu de odihna unui salariat care a fost angajat in perioada mai 2012-noiembrie 2012 , tinand cont ca desfacerea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de odihna coraline coraline sunt incadrata in munca cu contract pe perioada determinata de la 1.09.2010 pana la 31.08.2011.sunt insarcinata in 5 luni jumatate si de la 9.05.2011 intru in ... (vezi toată discuția)