Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensionar,didacti auxiliar , mi s-a incheiat CIM,pe 31 10.2025,la ...

Pensionar,didacti auxiliar , mi s-a incheiat CIM,pe 31 10.2025,la hotărârea Consiliului de Administrație, (ședința ținută in aprilie,cand am solicitat prelungirea contractului).A fost invocata OUG 9/2025 si OUG 12/2025,motivandu-se ca sunt necesare 2 luni pentru organizarea concursului si ca nu risca sa rămân pana la 31 12.2025 ,pentru ca e posibil sa se blocheze postul in 2026.La acel moment am semnat contractul.Mai pot contesta ?

Alte discuții în legătură

Bună ziua! În cazul unei angajate ca personal didactic auxiliar, ... Utilizator_PA Utilizator_PA Bună ziua! În cazul unei angajate ca personal didactic auxiliar, contabil șef într-o unitate de învățământ care a primit decizia de pensionare pentru ... (vezi toată discuția)
Persoanele angajate la stat (didactic auxiliar), in ... Piruna1830 Piruna1830 Cumul pensie salariu !Persoanele angajate la stat (didactic auxiliar),in urma unui concurs si care in momentul angajării aveau statut de pensionar (limita de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sunt pensionar militar. de cativa ani cumulez pensia ... David Daniel Ion David Daniel Ion Buna seara! Sunt pensionar militar. De cativa ani cumulez pensia si salariul, in urma unui concurs la stat. Am 58 ani. In urma OUG 9/2025, institutia vrea sa ... (vezi toată discuția)