Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Magazine la parter-legislatie

Magazine la parter.

Buna dimineata. In complexul unde locuiesc, unde accesul este restrictionat cu bariera, s-au construit/amenajat la parterul blocurilor magazine diverse: coafor, etc. Singurul aspect care ma deranjeaza este siguranta copiilor din complex, inclusiv alor mei. Stiu ca nu suntem intr-o tara civilizata, dar aceste aprobari de magazine, stomatologii, etc nu trebuia sa se faca si cu aprobarea noastra? Nu exista vreo lege in acest sens? cand spun siguranta copiilor ma refer ca acum intra si iese cine v rea, inclusiv clienti...Multumesc pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Acces interzis la proprietate George Mig George Mig Complexul in care locuiesc are 12 blocuri. Blocul in care locuiesc este al 9-lea construit și atunci cand l-am cumpărat erau doua cai de acces, pe doua ... (vezi toată discuția)
Autorizatie infiintare coafor biabia80 biabia80 Am auzit ca nu se poate infiinta un coafor intr o constructie veche. In legislatie nu am gasit nimic referitor la asta. De aceea va intreb daca pot sa deschid ... (vezi toată discuția)
Abuz sau nu din partea presedintelui de asociatie? Maia7 Maia7 Locuiesc intr-un cartier rezidential (10 asoc de propr in curtea complexului) unde s-a decis sa se achizitioneze bariere la intrarea in complex. Presedintii au ... (vezi toată discuția)