Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

vanzare masina inregistrata in alt judet

Buna ziua! Acum 5 ani am cumparat o casa (in alt judet) si mi-am schimbat domiciliul in aceasta locatie. locatia veche este casa parintilor. Am o masina inregistrata pe mine si pentru care am platit in continuare impozit pe locatia veche. Acum vreau sa vand masina si primaria locatiei vechi nu imi vizeaza contractul de vanzare-cumparare eu avand resedinta fiscala in alt judet. Nu exista nici o alta posibilitate de vanzare si scoatere a masinii de la impozit decat prin mutarea dosarului, platirea impozitului din nou pe toti acesti 5 ani in noul judet si apoi vanzarea masinii?

Alte discuții în legătură

Sediu pfa in cazul schimbarii domiciului in alta localitate carmen-rodica carmen-rodica Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti daca trebuie schimbat sediul PFA in cazul in care persoana isi schimba dupa infiintarea PFA-ului domiciliul in alta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto + schimbare de domiciliu plentytwo plentytwo Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie putin dificila incercand sa inmatriculez un autoturism. Masina a fost cumparata second hand acum aproximativ 3 luni, si ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto, adresa talon neschimbata LaviniaGusu LaviniaGusu Bună ziua! As aprecia o părere avizată în următoarea speță: doresc sa vand masina, proprietate personala; acum câteva luni mi-am schimbat buletinul, ... (vezi toată discuția)