Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am solicitat printr-o cerere ,conf. art 94 , alin (1) si (2) ...

Am solicitat printr-o cerere ,conf. art 94 , alin (1) si (2) din CPP , adresata Parchetului de pe langa Judecatorie sudierea dosarului penal in calitate de reclamanta ; ce pot face daca nu primesc raspuns ?

Alte discuții în legătură

Redeschidere urmărire penală Just-drept Just-drept Am avut un proces nedrept. Procurorul a propus confirmare renuntare urmarire penală (art 318 cpp), iar judecatorul a admis confirmarea la RUP. Sunt ... (vezi toată discuția)
Art.247 ncpp internarea medicala provizorie a suspectului Ing.Valentin Ing.Valentin Sunt parte vatamata intr-un dosar pentru violenta in familie, iar unchiul meu are calitatea de SUSPECT, avand in vedere comportamentul anormal si agresiv al ... (vezi toată discuția)
Cerere consultare dosar penal markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Cine m-ar putea lamurii cu o situatie: am facut cerere de consultare a dosarului penal (care a fost transmisa pe email la parchet), in care am ... (vezi toată discuția)