Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La o Titlu de Proprietete apare 2 persoana una decedate Ce pot ...

La o Titlu de Proprietete apare 2 persoana una decedate Ce pot face partea care mai traieste ca succesiune nu vrea nevasta decedatului ce sant a titlu de Proprietate ..terenuri agricole Multumesc foarte frumos daca primesc un raspuns

Alte discuții în legătură

Mostenitorul traieste in judetul mures, terenurile agricole sunt ... fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com Mostenitorul traieste in judetul mures,terenurile agricole sant in judetul harghita si de- la OCPI Harghita trebuie luate ACTELE DE CF Unde se dezbate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o intrebare legata de o succesiune mai complicata. ... simon1991 simon1991 Buna ziua. am o intrebare legata de o succesiune mai complicata. avem niste terenuri agricole (3 hectare, 6 parcele in total) in titlu de proprietare sunt 4 ... (vezi toată discuția)
Titluri de proprietate pentru pamint catalin_23 catalin_23 am si ieu o nelamurire in legatura cu mai multe terenuri arabile si pasuni;bunica are 4 baieti si doua fete dintre care unul a decedat, ia locuieste in alta ... (vezi toată discuția)