Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Înșelăciune bătrân

Daca este prins un infractor care a vrut să înșele un bătrân și i-a luat banii din casa, bani care au fost găsiți de poliție în mașină acelui individ, in cat timp se recuperează sumele?
Ultima modificare: Duminică, 30 Noiembrie 2025
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Contract de întreținere nerespectat jordy7 jordy7 O rudă în vârstă de 87 de ani a fost luată în îngrijire de o nepoată, în schimbul casei, cu contract de întreținere. Bătrâna i-a dat 21200 de lei ... (vezi toată discuția)
Spargere de locuinta cu locatarul acasa utilizator_2015_05_04 utilizator_2015_05_04 Salut, Acum cateva luni mi-a fost sparta locuinta in jurul pranzului, in timp ce un membru al familiei dormea. Am apelat serviciul de urgenta, si au venit ... (vezi toată discuția)
Am închiriat unei persoane juridice o autoutilitară care a fost sechestrată în slovenia. cum pot recupera mașina și cheltuielile datorate? ValentinSev ValentinSev Am inchiriat o autoutilitara unei persoane juridice luna trecuta ce trebuia sa o returneze la finalul lunii octombrie, acesta nu a adus-o inapoi, a plecat cu ... (vezi toată discuția)