Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Am o întrebare la dumneavoastră. Am o fetiță ...

Bună ziua. Am o întrebare la dumneavoastră. Am o fetiță de 12 ani jumătate și mia fost încredințată prin hotărâre judecătorească mie, de 3 ani. Pot trece cu ea în altă țară, pe timpul de vacanță, fără procură din partea mamei ei? Având în vedere că România a intrat în spațiul Schengen. Și dacă se poate de ce acte am nevoie? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Vreu fetita inapoi bitzudain bitzudain buna! ma numesc daniel si am o relatie de 6 ani. nu suntem casatoriti, dar avem o fetita de 3 ani inpreuna. fetita este trecuta pe numele meu. acum 1 an am ... (vezi toată discuția)
Calatorie cu minor in strainatate (parinti divortati) ContSters231389 ContSters231389 Buna seara. Sunt mama unei fetite de 5 ani, divortata anul trecut. Fetita mi-a fost incredintata spre crestere, prin hotarare judecatoreasca definitiva si ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ies cu fetita din tara daca nu sunt divortata? colacgeanina colacgeanina Buna!Am o sora care este separata de sotul iei de 2 ani . Au inpreuna o fetita de 9 ani si ea este in grija mamei. Nu este divortata sunt doar separati. Ea ... (vezi toată discuția)