Buna seara. Am cumpărat un apartament de la primarie cu datorii la asociație in anul 2020, in actul de vânzare-cumpărare nu este specificat nimic despre datorii. Un reprezentat al primăriei care mi-a vândut apartamentul mi-a specificat că nu am eu nici o treaba cu datoriile. Asociația se judecă cu fostul proprietar ( primăria) care nu a locuit în apartament din 2016. Asociația a folosit bani mei de întreținere să-și acopere o parte din datoriile vechiului proprietar ( primăria) între ani 2016-2020 și continuă să apară pe factura de la întreținere care este pe numele meu restul de datorie a vechiului proprietar.( primăria) Administratora mi-a spus Cand o să achite vechiul proprietar datoria ( primăria) atunci nu o să apară nici o restanță pe factura pe care este specificat numele meu. Sunt cu plata la zi. Administratora nu trebui-a sa facă o lista separată cu zero datori cu numele meu in momentul când am cumpărat apartamentul? Cum procedez daca continua sa îmi apară pe factura de la întreținere care este pe numele meu restul datorii fostului proprietar( primăria)? Factura de la întreținere din momentul cumpărării apartamentului o plătesc fara datoria vechiului proprietar ( primăria)și fără penalități.
Mulțumesc.