Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pentru conducere fara permis fapta se prescrie dupa 5 ...

buna .
pentru conducere fara permis fapta se prescrie dupa 5 ani .suntem la instanta .se prescrie din.oficiu sau trebuie invocata cu art.?

Alte discuții în legătură

Prescriere suspendare permis conducere danut13 danut13 In cati ani se prescrie suspendarea permisului de conducere? Amenda luata in 2007, contestatie in 15zile, recurs, pierdut in 2008 dupa 1an si 3luni de la ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal neacordare prioritate de trecere Gargamel123 Gargamel123 Buna seara in februarie 2009 am traversat o intersectie cu sens giratoriu din partea stanga venind la o distanta destul de mare o alta masina, iar eu prin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor. suspendare permis, veche de 5 ani pe 60 de zile. am primit ieri prin posta o dispozitie de ... AndersonLeo AndersonLeo Buna ziua tuturor. Am primit ieri prin posta o dispozitie de la serviciul rutier cu o majorare a suspendarii dreptului de a conduce cu 30 de zile, deoarece in ... (vezi toată discuția)