Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizația de transport in regim de inchiriere

Pentru a obține autorizația de transport in regim de inchiriere în Sibiu, cei de la ARR Sibiu îmi cer ca sediul firmei să fie în Mun. Sibiu.
Precizez ca eu am un IF la care am adaugat si codul CAEN corespunzator acestei activitati, in Com. Orlat, Jud. Sibiu. Mai trebuie sa mai deschid un PFA cu sediul in Mun. Sibiu? Va multumesc in avans pentru raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Decembrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)
Autorizatie transport regim inchiriere MatacheDana MatacheDana Sotul meu este PFA , face transport persoane cu autoturism propriu 8+1 locuri , fiind inchiriat de diverse agentii de turism.Dupa ce a facut recent curs de ... (vezi toată discuția)
Nedumerire..... hubble hubble in 2007 am infiintat o societate cu asociat unic. la registrul comertului am declarat ca nu doresc punct de lucru la sediul social, pentru ca nu aveam de gand ... (vezi toată discuția)