Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am relatie de 2 ani cu o doamna ...

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am o relatie de 2 ani cu o doamna divortata de 2 ori care a avut anterior si 2 divorturi la activ si din care relatii ea are 2 copii minunati. Problema mea este ca eu sunt in relatie cu ea de 2 ani in care ea nu a lucrat nici un moment deci nu a contribuit cu nimic la relatie poate nici sentimental dapoi cu bani. A vrut capre am cumparat, a vrut scoala de soferi am platit, a vrut masina am cumparat o masina. De o vreme simt ca sunt inselat, mintit si vreau sa termin aceasta relatie toxica. Adica totul vine din partea mea si din partea ei nimic. Cred ca am fost folosit si ea defapt are o alta relatie sau ceva ...nu stiu. Cert este ca este distanta si ma minte cu multe ocazii. Eu stand mult timp lucrand in strainatate nu stiu ce face. Intrebarea mea este. In acesti 2 ani eu am contribuit la sustinerea familiei ei, la dezvoltarea ei personala si as vrea sa termin aceasta relatie din care vad ca nu imi iese nimic. Ne-am si logodit, nu legal, dar vad aceasi distantare. Nu sunt important pentru ea de vreme ce de cate ori sunt acasa ea are alte treburi, ba sa mearga la prietene ba sa mearga in strainatate la o ruda. Cum as putea sa imi recuperez banii? Mentionez ca este o suma peste 10k euro dar eu am lucrat in strainatate la negru in aceasta perioada. Ce posibilitati am?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Decembrie 2025
Kalcza Robert, utilizator
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 22:21, 3 Decembrie 2025
Posibilități de a recupera niște bani pe care nu-i puteți justifica legal: niciuna din punctul meu de vedere.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nicio sansa de reuperare
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Măcar de azi înainte fiți lucid și ferm, și nu mai contribuiți cu nici 1 leu.

Cum credeți că ați mai putea recupera oaia dacă deja lupul a mâncat-o '??
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sigur ar fi un castig pentru d-voastra daca ati inceta sa mai contribuiti la intretinerea familiei ei care va ia drept altceva si ati renunta definitiv la aceasta relatie . Fiti multumit ca nu v-ati casatorit inca sau sa fi infiat copiii ei din relatiile anterioare pentru ca lucrurile ar fi fost mult mai complicate si mai costisitoare . Ar fi trebuit sa va dea de gandit faptul ca nu a reusit sa pastreze pe nici unul dintre tatii copiilor , trebuie sa existe motive intemeiate pentru care amandoi au renuntat la ea . Detasati-va de aceasta relatie toxica si vedeti-va de viata , este imposibil sa nu gasiti pana la urma pe cineva care sa va merite cu adevarat si ganditi-va la ce veti castiga de acum inainte cu aceasta decizie si nu la ce ati pierdut si nu se mai poate recupera . Poate totusi mai aveti sanse sa recuperati ceva daca nu ati facut toate achizitiile pe numele ei .
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplată pensie de întreținere, tatăl plecat la muncă în uk anamaria20210 anamaria20210 buna ziua! am urmatoarea problema si sper sa ma ajute cineva cu cateva raspunsuri! fostul sot e plecat in anglia de 2 ani de zile. in iulie s-a terminat ... (vezi toată discuția)
Daune morale de la mama naturala Ionut1083 Ionut1083 Buna seara. Am nevoie de putin ajutor intr-o problema pe care o am cu mama mea naturala. Eu m-am nascut in 1983 si am fost, dupa cateva luni, lasat la o casa ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternitatii...tatal decedat Roxi7ro Roxi7ro Buna ziua.. Parintii mei au trait in concubinaj din \\"79..pana in 2000.apoi sau despartit..in urma relatie lor au reiesit 2 fete..sora mea nascuta in ... (vezi toată discuția)