Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Domiciliu minor dupa Ordin de Protectie

Buna seara,

Fetita mea care are 12 ani a plecat de acasa. Sustine violente verbale si pshihologice. A stat o noapte la politie si apoi prin DGASPC a fost dusa la parintii mei cu care nu am o relatie buna. Eu cu parintii mei suntem de 5 ani prin procese, prin Tribunale. Avem ba litigii de ordin material, ba pentru dreptul de vizita al minorei.

Fetita mea m-a inregistrat pe ascus cand eram nervoasa si injuram, tocmai pentru ca imi dadeam seama ca nu pot face fata financiar proceselor.

Acum este la bunici iar eu am Ordin de Protectie pentru ea timp de 3 luni. De asemenea are domiciliul stabilit in prezent la bunici.

Intrebarea mea este dupa terminarea Ordinului de Protectie ea poate reveni acasa? Daca nu isi doreste sa mai locuiasca cu mine?

Precizez ca sunt singurul ei parinte,, nu are tata in certificatul de nastere, bunicii sunt parintii mei

Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 3 Decembrie 2025
clahomastreet, utilizator

Alte discuții în legătură

Custodie copil clahomastreet clahomastreet am o fetita de 2 ani si jumatate sunt singurul ei parinte de 1 an fetita sta la parintii mei care locuiesc in alt oras am lasat-o in grija lor dupa ce s-a ... (vezi toată discuția)
Tatăl fetiței mele ne amenință, pe mine și familia mea, că ne omoară și ne dă foc la casă, iar acum spune că vine și ia copilul cu forța. aș avea șanse să obțin custodia totală? Dia2017 Dia2017 Bună ziua! Ma numesc Diana,în urma unei relatii a rezultat un copil,care la momentul respectiv are 2 ani și 4 luni. Eu cu tatăl copilul am avut multe ... (vezi toată discuția)
Sperante!! Molly.28 Molly.28 Buna! Sunt o mama necajita,pt ca am o fetita de 6 ani si este facuta in potriva mea decatre bunica ei(fosta soacra). Problema a inceput dupa un an ce am ... (vezi toată discuția)