Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare domiciliu sau viza flotant minor

Buna ziua, am si eu urmatoarea situatie, viitoarea am sotie are o fetita de 3 ani impliniti iar initial tatal biologic nu a recunoscut-o in certificatul de nastere al fetei la tata este linie, intre timp tatal biologic a dat-o pe mama fetitei in judecata pentru a optine custodia totala sau comuna, mama si fata locuiesc la tara in DrajnaNoua Calarasi, avand incalzire pe lemne fara apa calda momentan, iar tatal biologic locuieste in comuna Modelu Calarasi avand aceeasi situatie de incalzire. In septembrie mama a vrut sa o inscrie pe fata la gradinita, si a fost refuzata ca nu implinise varsta de 3ani, avand 2ani si 10luni. Ultetior am cunoscut-o pe viitoare sotie mama fetei si am ajutat-o sa inscrie fata la Gradinita in Slobozia, Ialomita, eu am decis sa le iau in spatiu fiind viitoarea sotie, avand apartament cu doua camere termopan centrala termica, aer conditionat, conditii de oras. Iar mama nu stie ce ar fi indicat sa aleaga intre viza de flotant si schimbare domiciliu. Din punctul meu de vedere i-am recomandat sa faca schimbarede domiciliu, ca dupa parerea mea ar constitui o stabilitate si conditi mult mai bune in fata judecatorului ca si pentru inele copilului. As dori din punctul dumneavoastra pentru a ajuta-o pe sotie atat in fata judecatorului cat si pentru binele copilului ar constitui un avantaj sa faca viza de flotant sau schimbard dd domiciliu. Mai tin sa mentionez ca pe Judetul Calarasi tatal a incercat sa se foloseasca de relatii pentru a o dezavantaja pe mama, lucru care pe judetul ialomia nu ar mai avea posibilitatea sa intervina.
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2025
laur87, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata auto la financiar catalinux1984 catalinux1984 Buna ziua, va rog sa mă ajutați cu un răspuns la întrebarea urmatoare.: Am domiciliul din buletin pe Călărași, autoturismul tot pe Călărași (logic), ... (vezi toată discuția)
Obtinere ci copil! GaneaAna GaneaAna Buna ziua Am nevoie de ajutorul dvs. cat mai repede posibil daca se poate. Sunt divortata,de 5 ani iar in hotarare scrie ca ,copilul minor are domicililu la ... (vezi toată discuția)
Obtinere c.i minor GaneaAna GaneaAna Buna ziua Am nevoie de ajutorul dvs. cat mai repede posibil daca se poate. Sunt divortata,de 5 ani iar in hotarare scrie ca ,copilul minor are domicililu la ... (vezi toată discuția)