Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am inceput școala de șoferi. M-am înscris la o ...

Bună seara Am inceput școala de șoferi.M am înscris la o școală unde instructorul nu mă învață nimic Apoi m am transferat la alta școală.Am făcut toate orele de conducere.L am rugat pe instructor să mă înscrie la sala Nu vrea să mă înscrie pe motiv că încă nu conduc bine .Mi a spus că mă înscrie abia după ce iau prestarea pe oraș.Este corect?
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 09:48, 7 Decembrie 2025
Nu instructorul hotărăște dacă trebuie să mergeți la examen sau nu
Trebuie să faceți un anumit număr de ore de condus( dacă aveți aceste ore mergeți singură să vă înscrieți pentru a susține sala .

Motivul pentru care instructorii nu și fac treaba ( ma refer la primul instructor)este să mai încaseze ceva bani de la cursanți.
În privința actualului instructor situația este similară.
Ultima modificare: Duminică, 7 Decembrie 2025
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu scoala de soferi AndreiIonescu0405 AndreiIonescu0405 Buna ziua. Vă rog din suflet sa ma ajutați. Pe data de 21.12.2018 m-am înscris la o scoala de șoferi foarte veche și renumită de la mine din zonă. ... (vezi toată discuția)
Obligatii instructor auto GFAdr. GFAdr. Buna ziua ! Am inceput sa fac scoala de soferi in luna mai.. Instructorul meu auto nu m-a mai chemat la o ora practica de o luna si ceva, iar ore pentru a face ... (vezi toată discuția)