Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Buna seara! Sunt intr un litigiu de munca in tribunal. Pe 3 decembrie ...

Buna seara!
Sunt intr un litigiu de munca in tribunal. Pe 3 decembrie expertul desemnat de instanta ( pe care l am platit in luna iulie) nu a depus raportul de expertiza in instanta asa ca am fost amanat pentru data de 3 iunie 2026 . Am inceput procesele in instanta din septembrie 2023 iar avocatul mi a zis ca pe 3 decembrie 2025 ar fi trebuit sa se pronunte definitiv instanta. Intrebarea mea este exista vreo pedeapsa pentru expert?

Alte discuții în legătură

se va face aceasta expertiza? mikicr mikicr Buna seara , cautand informatii despre expetize am dat de acest forum si am decis sa apelez la experienta si cunostinta expertilor in domeniu . Sunt ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila niculinapopa niculinapopa Buna seara, Am primit raportul de expertiza contabila,privind diferentele salariale ,pe ultimii 3 ani,si as dori sa formulez obiectiuni.Va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Pot sa cer o contraexpertiza si un expert parte? niculinapopa niculinapopa Buna seara! Am pe rol un proces (litigiu de munca ) privind recuperare drepturi salariale Expertul desemnat de instanta ,a intocmit raportul de ... (vezi toată discuția)