avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Una pe zi!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Una pe zi!

E vorba de o melodie pe zi, incepand de azi, pentru frumoasele si distinsele noastre colege!
Cu toata dragostea!
[ link extern ]
:vishenka:
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 04:35, 4 Iulie 2010
@tudorvaleriu: Sunteti minunat, ca intotdeauna, multumim frumos.:):):) :love:
[ link extern ]

Domnule tudorvaleriu, ca Doamna si Domnisoara si ca user ( inca nu colega ), Va Multumesc pentru dedicatie si Va Dedic Cu Drag, Dvs.si tuturor celor care utilizeaza acest site si forum si echipei acestui site, melodia si videoclipul COSAS DE LA VIDA -1997- EROS RAMAZZOTTI TINA TURNER official ( pe youtube ) si Va invit cu Drag la Munte la Busteni, la aer si apa curate si nepoluate, sa va reincarcati bateriile.
E linistitor sa stim ca mai exista barbati care nu se tem sa isi manifeste sensibilitatea chiar si in public. Doar barbatii cu personalitate puternica o pot face. Zic si eu… :D

@yummtigress, postez melodia indicata – sper sa nu fie cu suparare. :)
[ link extern ]

Multmesc, dle Tudor Valeriu
[ link extern ]
:luck:
@trope_doi a scris:
E linistitor sa stim ca mai exista barbati care nu se tem sa isi manifeste sensibilitatea chiar si in public. Doar barbatii cu personalitate puternica o pot face. Zic si eu…

;)si eu zic:

Daca toti oameni care vad lucrurile drept ar gasi curajul sa le si spuna raspicat, greselile n-ar fi avut pe lume o atat de excesiv de lunga existenta.

chinese song pentru :moderatoare, consultante si utilizatoare

[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 28 Februarie 2010
ContSters82109, utilizator
Dl.Tudor Valeriu , nu este primul, dar este cel mai frumos martisor. Asa am sa-l port, desculta, umbland pe roua de flori .Sunteti un fin observator.

Multumesc mult (am sters roua din ochi)

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

La multi ani, tudorvaleriu! :) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Eu iti doresc, prieten drag, Acum, c-ai mai trecut un prag, Sa-nceapa-a curge anii noi Nu inainte, ci 'napoi. :love: :luck: In buna traditie a ... (vezi toată discuția)
E ziua pianistului. la multi ani! Alin Popescu Alin Popescu Astazi este ziua pianistului. Asa ca m-am gandit sa ii spun public La multi ani! si sa ne traiasca si sa fie ... (vezi toată discuția)
La multi ani, ares_3!  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Un zambet sa-ti cada pe pleoape, iubirea, fericirea sa-ti fie aproape...un vis frumos ca al unei povesti... asa sa fie viata pe care o traiesti, Manuela! Fie ... (vezi toată discuția)