avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut acordat in baza unei chitanta de mana
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut acordat in baza unei chitanta de mana

În urma cu 2 ani, am imprumutat ca cineva cu o suma de 4200 dolari, în baza unei chitanţe de mana, semnata doar de persoana respectiva nu si de mine sau de martori. Ulterior pesoana respectiva mi-a adus la cunostinta ca in locul semnaturii indescifrabile a scris, de fapt, nu semnez. Exista posibilitatea ca in cadrul unei instante din Bucuresti, sa am castig de cauză . Multumesc !
Grava eroare.
Cu eforturi va puteti recupera suma
In baza actului,contactati avocat
acel inscris poate fi folosit ca un inceput de dovada ... poate aveti si niste martori care pot confirma tranzactia atunci aveti ceva sanse sa recuperati banii
Pentru inceput notificati cu termen ,obligatia de a restitui suma preluata sub forma de imprumut
Daca nu raspunde in termenul impus,contactati avocat care coroborand succesiunea faptelor si probele,poate decide varianta favorabila dvs
Puteti sa va rexcuperati suma de bani daca puteti dovedi cu martori si alte inscrisuri eventual faptul ca ati acordat acei bani cu imprumut.

Nu aveti nevoie decat de dvezile mentionate mai sus nu si de notificarea cu termen....

Adresati-va unui avocat caruia ii explicati toata situatia si eventualele probe de care dispuneti si va va indruma corespunzator.B-)
In baza unui inscris semnat numai de beneficiarul sumei ,fara date identificare parti participante la tranzactie,fara martori ,isi asuma o responsabilitatea majora a incerca sa demonstreze ca a acordat un imprumut ,fara incheiere de documente legale

Alte discuții în legătură

Imprumut cu chitanta de mana vlad ionescu vlad ionescu Am imprumutat suma de 10.000 euro in 06.2008 cu chitanta de mana, scrisa si semnata de catre imprumutat in prezenta unui martor care deasemenea a semnat ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre doua persoane fizice ContSters103115 ContSters103115 buna seara! am imprumutat unei persoane o suma de bani(1000 euro)mai am posibilitatea sa recuperez aceasta suma de bani.am doar chitanta cum au fost trimisi ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii dati cu imprumut? silvia_cristi silvia_cristi am imprumutat pe cineva de multi bani si acum zice ca nu are de unde sa mi dea. chitanta la mana nu am facut ca am avut incredere. toata familia lor stie cati ... (vezi toată discuția)