avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Neridicare lucrare - obligarea la daune
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Neridicare lucrare - obligarea la daune

Buna-ziua,
In baza unei comenzi ferme am executat la sediul meu o lucrare de reparatie transformator.
In comanda nu este precizat termenul de livrare/ridicare a transformatorului reparat.
In cateva zile de la aducerea transformatorului am executat lucrarea de reparatie si am invitat beneficiarul sa vina sa receptioneze lucrarea sa o ridice si sa plateasca pretul negociat si precizat in comanda emisa. Au trecut aproximativ 6 luni de zile de la prima notificare si beneficiarul nu si-o ridica. Va rog, spuneti-mi ce solutii juridice intrevedeti in vederea incasarii pretului de catre societatea mea?
Va multumec anticipat pentru amabilitate.

Alte discuții în legătură

Probleme incasare pret paul_2008 paul_2008 Doctrina spune referitor la contractul de antepriza urmatoarele : "La terminarea lucrării, clientul este obligat să recepţioneze şi să preia lucrarea. ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor paul_2008 paul_2008 Doctrina spune referitor la contractul de antepriza urmatoarele : "La terminarea lucrării, clientul este obligat să recepţioneze şi să preia lucrarea. ... (vezi toată discuția)
Facturare servicii attila1956 attila1956 La o unitate a administratiei locale am emis o comanda ferma pentru executarea unor servicii in doua date concrete diferite, iar furnizorul de servicii a emis ... (vezi toată discuția)