avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

familie

Buna ma numesc MIhaela vreau sa va spun putin din poveste mea ....am avut o relatie acum cativa ani de comcubinaj din care sa nascut o fetita .Eu am plecat din casa in care traiam cu familia lui din cauza ca ma batea intr-un hal care nu doresc nimanui...parinti lui cand eu am vrut sa iau si fetita cu mine mi-au interzis au luat-o in brate si au spus ca fata nu pleaca de aici in schimb tu poti pleca....de atunci eu nu am mai putut sa iau fata ,m-au lasat sa o vad pana cand ea facea aproape 3 ani dupa aceea mi-au mai interzis sa o vad ,fata in ziua de astazi are 7 ani si eu nu stiu unde este pt ca ei s-au mutat de la ultima adresa si eu nu am mai stiut nimic.Acuma eu ma aflu in alta tara din care eu mi-am facut o familie mai am o fetita si acuma 2 saptamani am aflat de la ai mei ca a venit pe numele meu o citatie in care el cere pensie alimentara si custodia minorei .Asi dori daca se poate sa imi dati niste sfaturi ce se poate face sau cum sa procedez ...Va multumesc:(:(:(:((:((
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:45, 13 Martie 2010
Angajati-va un avocat din Rom sa va reprezinte si se rezolva...puteti solicita si dvs. macar program de vizitare daca nu reancredintare minorei la care, cu un av. bun aveti sanse, dat fiind cutuma din rom a incredintarii la mama.
...buna seara,
sunteti de acord sa-i fie incredintata minora?
aveti dovezi din care sa rezulte interesul dvs fata de minora in ultimii 4 ani?
.....este necesar sa va pregatiti apararea in functie de interesul suprem al minorei, caci instanta judeca din aceasta prisma ..
Mai trebuie sa stiti ca trebuie sa va hotarati ce doriti sa solicitai pana la primul termen de judecata.
luati legatura cu un avocat din Romania care sa va reprezinte in proces si stabiliti impreuna cu acesta stategia pe care sa o urmati in proces,in functie de situatia reala,interesele minorului si interesul dvs.fata de acesta.
Totusi,dupa 4 ani este foarte greu pentru dvs.si de aceea cred ca trebuie sa va ganditi foarte bine ce doriti sa faceti si cum sa ajutati efectiv minora,daca tineti la aceasta cu adevarat.
Mult succes !
sa aveti in vedere si faptul ca unele instante audiaza si minorii sub 10 ani,

Alte discuții în legătură

Reancredintare minor day_ever day_ever Maaflu intr-o situatie delicata ..sunt in divort si am o fetita de 5 ani..din prima mea casatorie mai am un baiat de 13 ani incredintat mie....Eu am fost ... (vezi toată discuția)
Reancredintare minor (11 ani si 5 luni) grecu cristian grecu cristian Cum obtin reancredintarea minorei daca aceasta a fost incredintata mamei in urma divortului.Acum copilul de 11 ani si 5 luni, sustine ca este agresata, fizic ... (vezi toată discuția)
Buletin fara acordul parintelui ce are copilul in incredintare codreamaria codreamaria buna ziua!fetita mea a implinit 14 in iulie 2011.din cauz ca tatal nu a venit sa semneze fetita fiind incredintata lui in urma divortului nu am facut ... (vezi toată discuția)