avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... refuz al functionarilor de inscriere a exploatatie ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

refuz al functionarilor de inscriere a exploatatie agricole in registrul DADR

Buna seara
Va rog sa-mi spune-ti daca este posibil sa inscriu ca si exploatatie agricola familiala, in registrul agricol al DADR, un teren agricol in suprafata de 1500 mp , pt care platesc impozit.
OUG 108/2001 face referire la acest lucru prin art. 13. Este valabila aceasta ordonanta?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren intravilan valeriu_m valeriu_m Pentru terenul intravilan agricol cu o suprafata mai mare de 400 mp se plateste un impozit mare pentru suprafata de 400 mp (sa zicem 300 lei/400mp) si unul ... (vezi toată discuția)
Revenirea la extravilan !?! ginapetreus ginapetreus Buna ziua. Pentru a obtine autorizatia de constructie a unei locuinte P+M, a fost necesar sa trec terenul din extravilan in intravilan si implicit sa-l scot ... (vezi toată discuția)
Trecerea din teren extravilan in teren intravilan MariaAna2211 MariaAna2211 Buna ziua, am si eu o problema legata de trecerea unui teren extravilan in teren intravilan , Precizez faptul ca pe terenul extravilan care se doreste a fi ... (vezi toată discuția)