Cineva mi-a facut o plingere la politie nejustificata . Agentul de politie care se ocupa de asa zisul caz , a venit la mine la servici , cerindu-mi sa ma prezint la sectie pentru a da o declaratie. Este corect modul in care am fost chemat la sectia de politie ? Mentionez ca lucrez intr-o institutie bancara si mi-a fost grav afectata imaginea . Multumesc pentru un eventual raspuns .
Am facut plingere la politie impotriva agentului . Dupa 10 zile am primit raspuns oficial de la politie cum ca plingerea mea a fost analizata si a fost trimisa spre solutionare parchetului . Ce urmeaza ? Multumesc.
Comunicarea primita demonstreaza ca autoritatea a luat act de plangerea dvs ,a analizat-o si pentru competenta solutionare,a investit parchetul responsabil,cu autoritatea de solutionare.
Urmeaza sa asteptati o perioada nedefinita ,la finalul careia procurorul responsabil urmeaza sa va comunice solutia dispusa
Plangere penala
pop_maria
s-a facut o plngere impotriva mea la sectia de politie din comuna in care locuiesc.....am fost instiintata verbal prin fratele meu de catre organul de ... (vezi toată discuția)
Cine are competenta???
mdcc
Va rog sa ma ajutati cu o dilema!
Am facut o plangere la Parchetul de pe langa Tribunal,pentru a fi cercetat un executor bancar,dupa o vreme am primit o ... (vezi toată discuția)