avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi

Fiscalitate & taxare în 2022 - noutăți, repere și mod de aplicare

Webinar realizat cu lectori

Data webinar

10 Februarie 2022

Invitați

Moderatori

Legislația fiscală a suferit zeci de modificări punctuale la finalul anului 2021: o parte dintre ele au intrat deja în vigoare acum, de la 1 ianuarie, iar altele urmează să se aplice treptat pe tot parcursul anului 2022.

Împreună cu NOA Group, un nucleu de profesioniști cu expertiză în domeniul consultanței de business, fiscale și financiare, radiografiem cele mai importante noutăți fiscale la care companiile trebuie să fie atente în acest an. Sesiunea este atât un instrument de informare asupra celor mai recente modificări legislative în domeniul fiscalității, cât și o bună metodă de clarificare a modului în care aceste schimbări pot fi puse în practică cu riscuri minime și beneficii maxime.

Bazată pe interacțiunea dintre lectori și participanți, sesiunea va aduce în atenția companiilor prezente la eveniment teme de maxim interes din legislația fiscală, care vizează atât sfera impozitării directe, cât și cea a impozitării indirecte, precum și alte noutăți legislative care vor avea impact asupra mediului de afaceri în acest an.