avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate tarchi

Activitate tarchi

Răspuns la discuția Contributii neplatite
Deci daca nu exista nimic ei pot plati normal orele de weekend lucrate?
Răspuns la discuția Contributii neplatite
si daca acest spor nu este trecut nicaieri de cat ar trebui sa fie din punct de vedere legal?
Răspuns la discuția Contributii neplatite
In contractul de munca si in regulamentul intern nu se specifica cum se platesc zilele de sambata si duminica.Deci cum ar trebui platite?
Buna ziua,in cazul in care in contractul de munca este stipulat ca se lucreaza de lini pana duminica fara a depasi 40 de ore /saptamana zilele de sambata si duminica cu ar trebui platite?
Cu pot controla ca toate taxele au fost platite?Si daca nu au fost platite ce trebuie facut?
Răspuns la discuția Contributii neplatite
Deci nu am dreptul la concediu de maternitate atata timp cat angajatorul nu a platit de aproape 2 ani.
Sunt angajata din 02/03/2012 la o firma privata. Astazi am aflat ca firma nu a platit decat 2-3 luni de contributii, iar eu sunt gravida. Ma afecteaza cu ceva la concediu de maternitate?. Daca da ce pot face din punct de vedere legal. Mentionez ca am toti fluturasii de salariat primiti de la angajare si pana acum. Va multumesc.
Răspuns la discuția Perioada de proba CIM
Chiar daca este practic o renoire de contract pe acelasi post?practic am avut o perioada de proba mai mare decat cea prevazuta de lege
Am avut CIM pe timp determinat cu perioada de proba de 90 de zile ,pana la data de 28/02/2013,zi in care a fost facut un alt CIM pe timp nedeterminat,In noul contract este pusa din nou perioada de proba de 90 de zile. Este corect, legal?
Corect,dar mi s-a spus ca pana el nu semnează nu se va redacta hotărârea irevocabila si definitiva.
Am lasat cererea la tribunal.Dosarul a ramas in acelasi stadiu.Dar intrebarea mea este daca sotul meu nu ridica recomandata,ce se intampla?Eu ce trebuie sa fac ca sa urgentez tot?