avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate lala21

Activitate lala21

Mulțumesc pentru răspuns,dar fiul președintei de bloc iar (președinta de bloc lucrează în cadrul primăriei) și șeful de scară îmi blochează intrarea!Îmi trebuie o alta soluție legală!Va mulțumesc!
Buna seara,am luat un apartament la licitație în 2018,l-am renovat ,apoi am plecat din țară.Cand mă întorc acasă,tot timpul găsesc în ușa mea ,mobila , uscătoare cu rufe și alte chestii care nu îmi aparțin.Pe scurt ! Ușa și scările care duc la apartament sunt blocate mereu!Specific că este etajul 4 .Sora mea mai merge din când în când în vizită ,iar ultima data nu a putut muta mobila pusă în ușa mea,iar răspunsul vecinilor a fost că "ei știu că nu locuiește nimeni acolo și de aia au pus ".întrebarea me este :Cum as putea sa ii opresc sa mai pună gunoaiele în ușa mea? Chestia asta o face șeful de scară,cât și șeful de bloc!Va rog ,am nevoie urgenta de un răspuns,va mulțumesc!
Uscătorie
Buna ziua,de 3 ani m-am mutat,la bloc;avem uscătorie comuna,anul trecut eu am făcut curățenie în ea (singura),deoarece vecinii au spus că nu sunt bunurile lor,sunt a celor care au stat înainte,in locul meu.
Am făcut curat ,am zugrăvit ,am deratizat pe banii mei ,fara nici un ajutor de la vecini,ba chiar le-am spus să își întindă hainele acolo dacă vor!După jumătate de an (eu fiind plecată din țară în perioada asta),am constat la întoarcere că uscătoria este plina de mobila veche și alte gunoaie (toate ale șefului de scara).Va rog frumos sa îmi spuneți ,cum pot legal să îl fac să scoată gunoaiele de acolo,ca eu sa o pot folosi că uscătorie,(USCATORIA).
Eu am vorbit cu dânșii ,și mi-au spus că "ce nu am loc sa întind acolo"Deci am constatat că nu vor să își ia gunoaiele de acolo.Va rog să mă sfătuiți cum sa fac!
Va mulțumesc!
Buna ziua,am cumpărat un apartament în 2018,iar fosta proprietara nu și-a schimbat adresa.Dansa are buletinul pe adresa mea.
.Am depus o cerere de anulare a domiciliului la buletine,iar când am cerut număr de înregistrare,am primit răspuns"de ce aveți nevoie de el,nu aveți încredere în noi?"
Au spus că va dura mult acest proces de anulare a domiciliului!
Doresc să știu cum pot afla dacă s-ar înregistrat cererea mea,și în cât timp se anulează domiciliul.Va mulțumesc!
Bună ziua,am cumpărat un apartament la licitație, am toate actele, dar cine locuiește acolo nu vrea sa părăsească apartamentul(nu sunt foștii proprietari, sunt rude de-a acestora). Am fost la executor și a spus sa plătesc 2500 lei și apoi sa i dau în judecată. Dar nu îmi permit sa ma judec cu ei. Și mi se pare absurd ca eu fiind proprietar sa nu pot întra la mine în casă! Ce ma puteți sfătui? Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Executare silita
Va mulțumesc!
Bună seara! Am cumpărat un apartament prin licitație, am așteptat 30de zile ca proprietarul sa facă, contestație (nu a făcut). Am înscris apartamentul la CF.Apoi executorul mi-a spus ca totul e ok și ca pot sa ma duc sa cer cheia de la proprietar. Am fost acolo și în apartament era o ruda de-a proprietarului. Le-am dat termen 2 săptămâni sa elibereze, dar se pare ca nu vor. (la asociație nu figurează nici o persoană). Va rog frumos! puteți sa îmi spuneți ce sa fac?
Răspuns la discuția Executare
Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Executare


Nu, veti plati intretinere de la data cand ati adjudecat.

Discuție Executare
Bună ziua, am cumpărat un apartament prin executare silita,după ce am făcut actele, am văzut la asociație ca acel apartament are datorii enorme. Îmi puteți spune trebuie sa plătesc eu datoriile acumulate de fostul proprietar? Va mulțumesc