avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Activitate mariusbitoi

Activitate mariusbitoi

Subiect: Tribunalul Ilfov mi-a pus sechestru dupa ce am adjudecat un apartament

am adjudecat in 23.10.2014 un apartament al unei persoane publice ce are procese penale cu DNA si dupa ce am intabulat provizoriu(aveam act de adjudecare in 26.11.2014) curge un termen de 30 de zile de contestatie (mentionez ca nu au fost), dar pe 30.12.2014, la 5 zile dupa expirarea termenul de contestatie, Tribunalul Ilfov trimite la OCPI adresa si noteaza ,,menținerea minutei unei sentinte penale(sechestru), minuta care nu a fost notat niciodata conform extraselor de carte funciară, dar Ilfov cere menținerea... Pe 24.02 depun intabularea definitiva si peste 3 zile cand ridic incheierea,OCPI imi comunica aceasta incheiere ca a fost notat acest sechestru, toate celelalte sarcinii fiind radiate. Deci intre intabularea provizorie si cea definitiva exista o portita nefavorabila si dezavantajoasa pentru noul adjudecatar. Am sechestrul notat in cartea funciară, am deschis proces la Judecătoria Pitesti, instanța imi respinse cerere pe motiv ca nu ar fi întemeiată....Imi poate recomanda cineva un avocat care sa ma reprezinte si care a avut de-a face cu asa ceva? Am fost cumpărător de buna credința iar la vremea licitației nu apărea acest sechestru. Are cineva idee ce trebuie facut?
am adjudecat in 23.10.2014 un apartament al unei persoane publice ce are procese penale cu DNA si dupa ce am intabulat provizoriu(aveam act de adjudecare in 26.11.2014) curge un termen de 30 de zile de contestatie (mentionez ca nu au fost), dar pe 30.12.2014, la 5 zile dupa expirarea termenul de contestatie, DNA trimite la OCPI adresa si noteaza minuta unei sentinte penale. Pe 24.02 depun intabularea definitiva si peste 3 zile cand ridic incheierea,OCPI imi comunica aceasta incheiere ca a fost notat acest sechestru, toate celelalte sarcinii fiind radiate. Deci intre intabularea provizorie si cea definitiva exista o portita nefavorabila dezavantajoasa pentru noul proprietar. Ramane sa depun o cerere cu explicarea spetei catre Tribunalul Ilfov-Biroul sectiei penale prin care sa le cer o dispozitie de ridicare..... Procedez corect? Sau are cineva idee ce trebuie facut?
cum devii jurist dupa ce esti licentiat in drept?
buna ziua,as vrea sa fac o asigurare de viata la ing romania.am 24 ani,AM DECLARAT CA AM HEPATITA de tip B(am facut 6 luni interferon si momentan sunt in a 7 luna de tratament cu entecavir-a dat rezultate)momentan sunt bine,am analizele bune,normale.As vrea sa fac o asigurare de viata la ing(am facut deja o simulare la un sediu ing.....cat ar trebui sa platesc,ce acopera..asigurarea se numeste ACTIV PLUS...----am mentionat cateva clauze cum ar fi:moarte din accident,moarte naturala,interventie chirurgicala si ar trebui sa platesc vreo 1650 lei pe an timp de 20 ani la o suma asigurata de 100.000lei.Vreau sa fac aceasta asigurare pentru familia mea si totodata probabil ma voi folosi si de ea candva(am avut intamplator 3 ACCIDENTE DE MASINA).MA POATE AJUTA CINEVA CU INFORMATII(daca detine o asiguare....sunt sau nu seriosi?VA MULTUMESC,ASTEPT RASPUNS URGENT
cadrele militare active pot deschide PFA?