avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate nashu1111

Activitate nashu1111

Răspuns la discuția Societate in insolventa?
Mersi mult de raspunsuri.
am aflat ce ma interesa!!!!
salut
Buna ziua!
Am o intrbare pt dumneavoastra: cum pot afla daca o societate se afla in insolventa?
P.S.(nu sunt angajatul societatii)
Răspuns la discuția Refuz concret incetare c.i.m.
Ok am inteles ca nu poate sa-mi refuze demisia dar el o face.
Spuneti-mi daca ITM-ul poate sa-l oblige pe adm sa-mi desfaca c.i.m.
Catre,
S.C. ________________________________________

Domnule Administrator,

Subsemnatul(a) __________________________________________________
angajat(a) in functia/meseria ____________________________________________________
la ___________________________________________ , prin prezenta notificare va comunic incetarea contractului individual de munca prin demisie, conf. art. 79 ( ) din Codul muncii.

Perioada de preaviz de ____ zile calendaristice va decurge da la data prezentei pana la data de __________________ , iar cu data de ___________________ inceteaza activitatea mea la S.C. ______________________________________ .

Va rog sa procedati la intocmirea documentelor necesare pentru incetarea contractului individual de munca!

Data _________________ Semnatura _____________________
mersi pt sfaturile utile pe care mi le dati. Eu inca sunt angajatul acestei unitati desi nu ma prezint la locul de munca. Cererea de demisie am facut-o cu acordul partilor, vin si va intreb pe dumneavoastra:
-pot sa ma duc la sediul firmei sa imi reformulez demisia, sa cer incetarea c.i.m., cum de fapt trebuia sa fac de prima oara?
pt grace_r cererea de demisie am facut-o cu acordul partilor si am stat si 15 in preaviz, iar in ultima zi de preaviz a decis sa facem inventar, de unde a rezultat si acest minus colosal, dupa acea m-a pus sa semnez acel p.v. de inventar, pe care n-am vrut sa-l semnez si acum nu-mi desface c.i.m.
Spuneti-mi va rog daca sesizarile la ITM ma pot ajuta intr-un fel, mentionez ca sunt deja la a 2 a sesizare facuta si nu s-a rezolvat nimic.
Angajatorul are s. c. in insolventa si ma acuza pe mine pt un minus fabulos, am citit undeva ca demisia trebuie sa mi-o acorde, si dupa aceea poate sa ma actioneze in instanta, cu toate ca nu o sa aiba castig de cauza, pentru ca sunt nevinovat.
In primul rand buna ziua si bine v-am gasit.
De cateva saptamani ma lovesc tot mai mult si mai tare de nesimtirea unor angajatori: mi-am depus cererea de demisie la sediul firmei in data de 20/07/2009, cu acordul partilor(pe vremea aceea), am stat si in preaviz 15 zile dupa care sa aflu cu stupoare ca adm nu vrea sa imi desfaca c.i.m. deoarece nu am vrut sa semnez un p.v. de inventar cu minus colosal de 600.000 ron pe perioada ian2009-iul2009.
Am facut petitie la ITM, degeaba, dansii spun ca nu pot sa-l oblige sa imi desfaca c.i.m. si ca doar instanta poate face acest lucru.
Astept cu nerabdare cateva pareri, va multumesc!