avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Activitate Pop Cristina

Activitate Pop Cristina

As vrea sa aflu va rog daca cumva suspendarile contractului de munca , concediile de studii si contractul de munca facut doar pe 2 ore de munca afecteaza la pensiei? In prezent am 27 de ani de munca..dar as vrea sa aflu un raspuns daca se poate pentru viitor.
Si daca ptr a-mi depune actele ptr somaj se ia in calcul o suspendare a contractului pe o luna de zile?
Multumesc anticipat
buna seara! as vrea sa stiu daca este posibil sa aflu daca un contribuabil din anul 2007 al casei de ajutor reciproc a pensionarilor mai poate ridica banii cuveniti in urma "platilor" facute ...a fost un termen de 30 de zile in care trebuia sa ajunga sa ridice banii...dar din pacate nu a putut ajunge, asta fiind in luna martie. unde as putea sa ajung sa intreb sau sa pot gasi o lista cu numele contribuabililor.
va multumesc .
Răspuns la discuția week-end cu copilul ?!
am pasaport facut fetitei. am mai fost plecata cu ea, dar pe atunci nefiind divortata,mi-a trebuit arobarea tatalui. insa, preventiv am sa iau pasaportul si hotararea de divort. multumesc frumos.
fiind divortata cu acte in regula, cu o fetita de 7 ani...pot iesi din tara(Bulgaria) cu ea, fara aprobarea tatalui? custodia este castigata de mine.
Răspuns la discuția patron super-destept
daca la itm nu figureaza dar avem hainele(uniforma) firmei,ecusonul si copii dupa procesele verbale de predare-primire a postului de paza ce putem face?
un angajat decedat nu beneficiaza de banii de concediu, ultimul salariu sau/si ajutor de inmormantare daca a lucrat 1an si jumatate dar patronul nu recunoaste nimic. cartea de munca se afla la respectivul patron nu la ITM si nu vrea sa o restituie rudelor. se poate face o reclamatie? unde? va multumesc
daca am fost in somaj(9 luni)...cat trebuie sa fii angajat (cate luni) pentru a intra din nou in somaj? pot primi un raspuns va rog ?
Discuție multumesc!
multumesc celor care mi-au dat sfaturi ptr divort -culpa comuna si aducerea unui martor comun. sunt oficial divortata!! va multumesc!! :)
Răspuns la discuția culpa comuna
multumesc o seara buna !!
Răspuns la discuția culpa comuna
eu maine am infatisare la divort si as vrea sa se termine repede(adica maine, fara o alta amanare)..cineva mi-a spus de culpa comuna si martor comun. copilul ramane la mine(mama) cu acordul tatalui. daca ma intrebati de ancheta sociala este in regula au venit si au facut constatare.cat despre pensia alimentara nu stiu in ce masura o pot primi,atata timp cat fostul sot nu locuieste in romania. cert este ca nici eu si nici el nu vrem sa se mai amane divortul cu inca un termen. ce credeti ca as putea face?