Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

ContSters159316 
	    	Utilizator

ContSters159316 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

.....
pentru somaj in vederea beneficierii ajutorului de somaj stiu ca trebuie sa fi lucrat min 12 luni consecutiv anterior solicitarii somajului , deci o intrerupere de o luna in acest interval in ultimele 12 luni va afecta .
~ final discuție ~
 Gheorghita iancu	                   

Am c.i.m cu timp partial si fac 240 de ore pe luna ca agent paza in 10 ture de 24/48 cu salariu de 1450 lei dar in mina iau net 1000 de lei.ma afecteaza cu ... (vezi toată discuția)
	                    Gheorghita iancu	                   

Am c.i.m cu timp partial si fac 240 de ore pe luna ca agent paza in 10 ture de 24/48 cu salariu de 1450 lei dar in mina iau net 1000 de lei.ma afecteaza cu ... (vezi toată discuția)

myr	                   

daca sunt la un program de 4 ore pe zi ce dezavantaje voi avea in caz de ,boala,somaj,pensionare?patronul sa nu plateasca la stat ,imi zice ca nu ma afecteaza ... (vezi toată discuția)
	                    myr	                   

daca sunt la un program de 4 ore pe zi ce dezavantaje voi avea in caz de ,boala,somaj,pensionare?patronul sa nu plateasca la stat ,imi zice ca nu ma afecteaza ... (vezi toată discuția)

Nefertary	                   

Buna ziua, 
As dori sa stiu daca dupa ce am semnat un contract de munca pe durata nedeterminata de 8 ore si am lucrat cu acest program 8 luni, seful imi ... (vezi toată discuția)
	                    Nefertary	                   

Buna ziua, 
As dori sa stiu daca dupa ce am semnat un contract de munca pe durata nedeterminata de 8 ore si am lucrat cu acest program 8 luni, seful imi ... (vezi toată discuția)