avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate andreeababy

Activitate andreeababy

Răspuns la discuția Clauza confidentialitate
Multumesc pentru raspuns
Buna seara,
Exista vreo prevedere legala despre clauza de confidentialitate? Am un contract de prestari servicii hoteliere semnat intre hotel si agentie de turism, in care nu este stipulata o clauza de confidentialitate si hotelul a transmis factura fara comision catre clientul agentiei fara sa informeze in vreun fel agentia. Acest lucru a atras dupa sine rezilierea contractului dintre client si agentie.

Va multumesc!
O seara buna
Discuție dizolvare firma
Buna ziua,
Am infiintat o firma cu alte doua persoane. Eu in acesta firma sunt administrator si asociat cu 10 %. O alta persoana este asociat si administrator cu 45% si mai este inca una doar asociat cu 45%. Firma nu a mers si vreau sa o dizolv marea problema este ca ceilalti doi nu vor sub nici o forma deoarece ei mai au cateva firme impreuna care nu au functionat si au ajuns la cutite. nu reusesc sa dau de ei la telefon, nu primesc scrisorile, nimic si sunt disperata mai ales acum cu impozitul forfetar.
Conform actului constitutiv firma se poate dizolva prin Hot AGA dar la prima convocare este nevoie de majoritate iar la a doua de cel putin 51%.
Va rog din suflet sa ma sfatuiti ce sa fac.

Va multumesc