avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Clauza confidentialitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Clauza confidentialitate

Buna seara,
Exista vreo prevedere legala despre clauza de confidentialitate? Am un contract de prestari servicii hoteliere semnat intre hotel si agentie de turism, in care nu este stipulata o clauza de confidentialitate si hotelul a transmis factura fara comision catre clientul agentiei fara sa informeze in vreun fel agentia. Acest lucru a atras dupa sine rezilierea contractului dintre client si agentie.

Va multumesc!
O seara buna
Cel mai recent răspuns: andreeababy , utilizator 14:57, 19 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze de confidentialitate MrFB MrFB Buna seara, Cum arata aceste clauze de confidentialitate avand o baza legislativa?Pot fi introduse in contractul de colaborare sau reprezentare(imobiliara ... (vezi toată discuția)
Oferta art. 1188 ncc ContSters371700 ContSters371700 Stie cineva, oferta de a contracta da nastere unei inalienabilitati subintelese ca in cazul pactului de optiune?#-o (vezi toată discuția)
Negocierea contractelor eduuard eduuard Conform dispozitiilor legii civile partile sunt obligate sau este doar indicat sa actioneze cu buna-credinta la negocierea si incheierea contractelor? (vezi toată discuția)