avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Activitate lotuss

Activitate lotuss

Am iesit la pensie in anul 1999 şi am facut inainte si dupa ( 2012) prin colaborare sondaje de opinie. Ştiu că Centrul de sondaje a achitat impozite şi alte contribuții. Eu personal nu am mai contribuit cu nimic pentru pensii fiind deja pensionară. Aş dori să ştiu între ce ani au plătit amgajatorii , cf. legislației , contribuții la pensii pentru cei care am lucrat sporadic in calitate de colaboratori şi dacă aceste contribuții pot fi aflate de la CNPP. Multumesc pentru amabilitate.
Dosarele cu dispozitii emise de primarii pt.acordarea de despagubiri pe Legea 10/2000 in urma hotaririlor judecatoresti au prioritate in solutionare la ANPR. ,cf. Legii 165/2013 reactualizate ,sau nu?
La art. 45 lit. f f) cand contestatia la executare a fost admisa, iar hotararea a ramas definitiva; taxele judiciare de timbru se restituie. Cine le restituie ?
Vă rog sa-mi spuneți cum se procedează.La depunerea Plângerii ,în care solicit cheltuieli de judecata ,ce trebuie să fac ?
-atașez un opis al cheltuelilor ?
-la opis atașez copiile chitanțelor sau originalele lor?
Originalul chitanței de plată a taxei judiciare de timbru se atașează Plângerii sau opisului de cheltuieli ?
Vă mulțumesc
Vă rog cât este taxa de timbru pentru RECURS în proces de întoarcere a executării silite pentru o sumă de 300 lei ? mulțumesc
Discuție
Cât este vă rog taxa de timbru pentru RECURS în proces de ÎNTOARCERE a executării silite penu o sumă de 300 lei ? mulțumesc mult pentru ajutor
Multumesc pentru raspuns.Va rog sa-mi mai spuneti si daca pot sau nu sa consult dosarul in perioada cind se afla la judecator deoarece aceasta este o perioada mult mai mare decit aceea de dupa primirea hotaririi si pina la apel.
Buna ziua,As dori sa vad ce contine dosarul dupa ce s-a dat Sentinta si pina la apel.Unde se afla in acest interval de timp dosarul ? La arhiva ?
In primă fază nu am plătit nimic ,am fost pârât ,iar procesul se judecă după codul vechi fiind început in nov 2012
Doresc sa fac recurs la un proces inceput de partea adversă in nov 2012,pe .vechiul cod.Cit sunt taxele pentru recurs ,suma de revendicat fiind de 250 lei ,iar cu actualizari de inflatie suma find de 400 lei. Vă multumesc