avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Activitate nefis

Activitate nefis

Buna ziua ! Doresc sa înmatriculeze o autoutilitara cumpărată din Italia cu care urmează sa efectuez transport frigorific.Va rog daca ma puteți sfătui daca este mai avantajos sa înmatriculeze autoutilitara pe ii(srl).
Buna ziua.Va prezint următoarea situație : soț si soție care locuiesc separat(nedivortati) cu doua autoturisme pe numele soției si o locuința pe numele soțului si a soției.Sotia are un împrumut ptr nevoi personale pe numele ei.Va rog sa-mi Spune-ți dacă banca in cazul executării silite ptr neplata împrumutului poate sa pună sechestru pe toate bunurile(mobile si imobile) chiar dacă împrumutul este pe numele soției. Va mulțumesc! Succes in activitate!
buna ziua.
16% impozitul pe venit.de regula se utilizeaza retinerea la sursa.adica firma de asigurari va opreste impozitul si plateste la stat.este mai confortabil si ptr dvs.normal ca trebuie sa depuneti declaratia fiscala deoarece este un alt venit.parerea unui nespecialist.
succes.
NU MERG LA VOT.
presedintele ales de popor nu poate fi schimbat de "miscarile murdare" ale partidelor care se aliaza dupa cum bate vantul.daca presedintele senatului(oricare ar fi fost) nu era schimbat intentionat,nu as fi acuzat pe nimeni.chiar daca se schimba presedintele senatului,normal este sa fie pus un om cu activitate in senat,cu functie si care cunoaste regulamentul-surpriza!!!...este ales "chiulangiul nr 1"...ca si cum la o clasa de elevi ar fi fost numit comandantul clasei ,nr 1 la chiul din acea clasa!...foarte frumos!
...in concluzie,nu pot sa creditez o astfel de mizerie facuta fara consultarea poporului!succes.
buna ziua.
e posibil sa fie mult mai simplu cu o intreprindere individuala.mergeti la un birou care se ocupa cu infiintarea de srl-uri,pfa,ii...etc sa va explice care este cea mai buna varianta.succes.
Răspuns la discuția intabulare pe teren
buna ziua.
mergeti la un topograf sau la o firma care are ca obiect de activ. cadastru(intabulare) cu contractul de v-c.in baza contractului se face intabularea.urmeaza cartea funciara.succes.
buna ziua.
care este posibilitatea de a castiga bani din reclame pe facebook daca ai un cont de facebook care primeste foarte multe like-uri?...sau mai simplu daca cineva cunoaste modalitatea.
Răspuns la discuția Factura mare apa
verificati pe factura cati mc sunt si cititi apometrul.daca este corecta citirea ,verificati pretul apei pe metru cub de apa consumata.inmultiti metri cubi cu pretul pe metru cub.poate au gresit ei factura.la apartamente se plateste si apa evacuata.la dvs nu este cazul.sau cazul cel mai rau...au marit pretul enorm.verificati celelalte facturi daca pretul este acelasi.succes.
buna ziua.
doresc sa stiu daca in cazul unei contructii(cabana de vara de 30 mp) din 2 incaperi inchisa in totalitate se cere proiect de contructie si eventual aviz de la primarie.mentionez ca folosesc fundatie betonata.
va multumesc.succes.
buna ziua.
cum poate fi protejata o idee de afacere?am gasit un consultant in managementul afacerilor dispus sa-mi gaseasca un investitor pentru dezvoltarea afacerii.problema este cum protejez ideea!...ce siguranta am ca dupa prezentarea afacerii voi primi procent(eventual actiuni).este posibila incheierea unui contract inainte de a prezenta afacerea?...sau pur si simplu risc si mizez pe incredere?
va multumesc.succes.