avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... proiect constructie provizorie (demontabila)
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

proiect constructie provizorie (demontabila)

buna ziua.
doresc sa stiu daca in cazul unei contructii(cabana de vara de 30 mp) din 2 incaperi inchisa in totalitate se cere proiect de contructie si eventual aviz de la primarie.mentionez ca folosesc fundatie betonata.
va multumesc.succes.
Cel mai recent răspuns: Amalia Dana Girbo , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 22:48, 26 Iulie 2012
In mod normal trebuie autorizatie de construire avand in vedere ca, cabana are fundatie. Daca terenul pe care construiti este situat din punct de vedere urbanistic in extravilan atunci va trebui si scoatere din circuitul agricol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)
Cine emite autorizatie de constructie? cristifp cristifp Buna ziua! Am si eu un teren extravilan, cu CF, in cadrul teritoriului administrativ al unei comune si doresc ca construiesc pe acesta o hala si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Pot sa construiesc o casa pe un teren intravilan indiferent de categoria de folosinta a lui marianungureanu marianungureanu vreau sa cumpar un lot dintr-un teren intravilan care are cadastru facut si intabularea in cartea funciara.mentionez ca terenul total este in suprafata de 1800 ... (vezi toată discuția)