avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Ovidiu M.

Activitate Ovidiu M.

Andreea Lisievici a scris:

dcozma, ori e reziliere ori e modificare? Si mai ales, de unde sa aiba proprietarul vechi aceasta obligatie?

Buna ziua!
Am inteles. Voi redacta o instiintare precum ca mi-am schimbat domiciliul si voi anexa o copie dupa contractul de vanzare cumparare. Ca si confirmare este ok sa pastrez un ex. din copia dupa contract, cu mentiunea am primit un exemplar, cu semnatura si stampila?
Multumesc frumos!
Andreea Lisievici a scris:

new_2009 a scris:
le comunicati faptul ca ati vandut apartamentul, anexati o copie xerox dupa contractul de vanzare cumparare autentic in care se specifica ca noul proprietar trebuie sa isi treaca pe numele sau utilitatile

Nu e nevoie de nicio specificatie in contract.

Buna ziua!
In primul rand, multumesc frumos pentru promptitudine!
Am explicat la telefon persoanei care m-a sunat, acest aspect. Ca am vandut garsoniera si din luna Mai a anului trecut locuieste altcineva acolo, evident, in baza unui contract de vanzare-cumparare notarial. Problema este ca dumnealor ma acuza pe mine de neplata facturilor si spun ca ma vor actiona in judecata ca sa-si recupereze banii pe facturi. Aceasta a fost ultima precizare la telefon a doamnei respective. Daca as fi stiut ca trebuie sa reziliez personal acest contract, nu as mai fi ajuns aici... Imi pare rau, dar acum trebuie sa stiu ce ma asteapta mai departe. Trebuie sa mai merg acum la firma de cablu si sa las o copie dupa acest contract!? Este suficient sau trebuie sa mai fac si altceva pentru rezolvare?
Va multumesc!!
Buna ziua!
Va rog frumos, sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
Astazi am primit un telefon de la o firma de recuperare debit pentru firma de cablu in care mi se preciza ca am de plata facturi neachitate din luna mai 2008 pana in luna octombrie 2008. Acum suntem in decembrie 2009!!
Mentionez ca eu am vandut garsoniera de la adresa la care aveam contract incheieat cu firma respectiva pentru furnizare semnal cablu, exact din luna Mai a anului trecut. Practic mi se imputa plata plata lunilor mentionate dar eu nu mai locuiesc acolo de atunci!
Cum sa procedez!??
Multumesc anticipat!!!!