avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Activitate Anamaria-Bianca

Activitate Anamaria-Bianca

Răspuns la discuția Autovehicul blocat rar

Intre timp m-a sunst seful de la RAR cluj sa ma cheme la ei sa imi dea banii inapoi si sa imi spuna personal ca nu am ce face decat sa ii dau in judecata pe cei dela care am luat. Totusi kie mi se pare ff ciudat sa ma sune seful sa ma cheme la ei sa imi dea banii si sa imi spuna persoanal ca nu pot rezolva. La avocata inca nu i-a trimis raspuns. Toate astea s-au intanplat dupa c3 a primit notificare de la avocata@ De ce nu mi-au dat banii inapoi atunci cand am fost la RAR de ce sunt atat de corecti acum dupa ce au primit notificare. Eu tare cred ca e o masluire de a Statului sa nu mai permita inmatriculari Acum astept sa vedem ce raspuns trimite la avocata!. Va tin la curent. Eu nu ma las asa usor, fac circ va la usa cortului nu isi bat joc de banii mei.
Vaida Florin a scris:

Ai reusit sa rezolvi ceva?La fel am pățit și eu și nu stiu ce e de facut

Anamaria-Bianca a scris:

In Cluj-Napoca. Intre timp am fost la o avocata si a facut ea ceva actiune spre RAR acum astept raspunsul.



Răspuns la discuția Autovehicul blocat rar
In Cluj-Napoca. Intre timp am fost la o avocata si a facut ea ceva actiune spre RAR acum astept raspunsul.
Răspuns la discuția Autovehicul blocat rar
La fel si eu am fost ieri la rar si aceasi treaba. De la rar mi-au spus ca doar la drzmembrari pot sa o dau. Eu l-as ds in judecata pe cel care mi-a vandut-o... ar fi sanse de castig oare?
Răspuns la discuția pensie de urmas
Eu am 20 de ani sunt studenta la ID si nu eram sigura ca este valabila si pentru mine pensia de urmas. Multumesc pentru informatie!!!
Discuție pensie de urmas
Buna am si eu o intrebare. Daca sunt studenta la ID am dreptul la pensie de urmas dupa tatal meu?
Discuție Mostenire
buna am si eu o nelamurire. parintii mei sunt divortati iar tatal meu a decedat iar eu sunt unica lui fiica. in ultimii 8 ani el a locuit impreuna cu o doamna nefiind casatoriti. acum doamna cu care a locuit spune ca eu nu sunt unica mostenitoare si ca toate bunurile trebuie sa l-e impart cu ea deoarece a stat cu el atatia ani si are martori cum ca ea a avut grija de el timp de atatia ani in care el a fost bolnav. este posibil ca nefiind casatoriti si nefiind amandoi trecuti in contractul casei poate avea aceleasi drepturi ca mine fiica lui legitima??? precizez ca, casa a cumparat-o imediat dupa divort din banii cu care mama mea l-a despagubit din valoarea totalaa casei pe care cei doi o detineau in perioada casatoriei. va multumesc anticipat!!!