avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autovehicul blocat rar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autovehicul blocat rar

Acum 3 luni am achizitionat o masina cu toate actele in regula si numere rosii valabile pana pe 25-02-2018 masina adusa din germania ! Am facut programare la rar si in data de 22-02-2018 m-am prezentat la rar unde mi sa blocat masina pe motiv ca ea apare ca si data spre dezmembrat in germania si ca doar cu memoriu la bucuresti o mai deblochez ceea ce am si facut imediat, am depus memoriu! Dupa 10 zile primesc raspuns negativ la memoriu!! Cum sau putut lua numere rosii inainte? Cum sa fie la dezmembrari cand talonul este la mine si masina arata foarte bine ( fara accident) ce mai este de facut in cazul meu? Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actionati RAR in judecata daca aveti temeiuri suficiente.
Am sunat astazi la RAR-ul din Bucuresti si raspunsul unui reprezentant de acolo a fost ca este o hotarare de guvern din anul 2000 care interzice inmatriculare masinilor care in Germania sunt date pentru dezmembrare. Nu inteleg daca sunt pentru dezmembrat de ce se dau actele masinilor din Germania,la vama nu-i intreaba nimeni iar cel mai curios de ce politia elibereaza nr provizorii in vederea inmatricularii?
Este o hotarare de guvern din anul 2000? Stiu sigur ca pana acum mai putin de o luna s-a facut carte de identitate de catre Rar la masini cu aceiasi problema. In toata tara.
La fel am păţit şi eu, am avut rar-ul acum pe 14.03 şi m-a respins pe motiv că maşina este dată spre dezmembrare. Am vorbit cu alea de la rar Bucureşti, erau nişte împrăştiate, nu ştiau să explice şi nu ştiau ce să zică. Le-am trimis mail şi aştept
Raspunsul o sa fie negativ! Sunt foarte multe masini blocate in calculator din februarie pana acum, cred ca sunt sute deja !!


aleskxs a scris:

La fel am păţit şi eu, am avut rar-ul acum pe 14.03 şi m-a respins pe motiv că maşina este dată spre dezmembrare. Am vorbit cu alea de la rar Bucureşti, erau nişte împrăştiate, nu ştiau să explice şi nu ştiau ce să zică. Le-am trimis mail şi aştept

Alte discuții în legătură

Probleme rar Ionel77 Ionel77 Am cumpărat o mașină adusă din Germania de cineva din Brăila, i-am scos Nr roșii am declarato la impozit,am programat-o la RAR Ct pentru data de ... (vezi toată discuția)
Pierdut acte auto stylya stylya Va salut cu mult respect,sunt nou pe acest site si apelez la voi cu speranta ca cineva ma va putea ajuta/sfatui in privinta problemei mele. Am ... (vezi toată discuția)